Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Váš politický elaborát na mne působí jako slohová práce ideologického svazáka na téma všechno je špatně, hrozí katastrofa, až my se dostaneme k veslu všechno bude lepší. Fígl je ovšem v tom, že vy se k veslu nikdy nedostanete. Vy se nedostanete ani do parlamentu. A jen dál budete žvýkat a hýkat své pokřiky. A s tou fotkou uprostřed textu jste tomu dal opravdu, ale opravdu, korunu.

0 0
možnosti
JH

Tenhle blog je zajímavý ....především tím, že autorovi nestačila fotka na vizitce, ale ještě ji vecpal do textu:-)

1 0
možnosti
RK

Jak hlasoval VK Junior?;-)

0 0
možnosti
RK

Aha. Zástupci Trikolory Babiše podpořili. Takže mu jistě pomohou výpadek ve státním rozpočtu nahradit ;-)

1 0
možnosti
Foto

Zmatená kritika a žádné nabídky řešení. K čemu je taková strana ? Česko Trikolóru nepotřebuje, stran je tu dost a oslovují celý dostupný elektorát.

0 0
možnosti

Andrej Babiš je krutý podnikatel, ale pravolevé vidění politiky je mu šumafuk! Do teď se trumfoval v utrácení našich peněz se sociální demokracií, nyní utrácí naše peníze s ODS. Umožnil splnit dávné sliby ODS a připravuje si povolební koalici na bazi pravice. To jsem zvědavý, jak to bude Petr Fiala řešit!

Andrej Babiš nás přivede na buben pod pláštíkem koronaviru. A tak jsem zvědavý, jak si s tím poradí vláda po podzimních volbách příští rok! :-)

0 0
možnosti
JK

No pozor, teď nám peníze šetří. Pokud by se vybraly na daních, tak by je rozfofroval právě s těmi socany. Problém je, že nezkrotí deficit (ani se o to nepokusí), takže nás bude zadlužovat.

2 0
možnosti
JS

Výborný a aktuální název bloguR^

2 0
možnosti
MB

Počínání Hnutí ANO - dlouhodobě považuji za šílené. Přivedlo mne to ke konstatování, že se jedná o jednu z nejhorších vlád od r. 1989. Neuvěřitelný příklon k populismu a rozhazovačnu. Nejsou reformy, tak potřebné ...

Jsem středo-pravicový člověk a pak tedy snížení 15% daně z příjmu u zaměstnanců vítám. Na straně druhé, zejména v této době totálních výpadků příjmů státní kasy - Teď to není vhodné ! ODS se nedivím, nemůže popřít sebe sama. Nicméně ANO, které si odřízlo částku 130 mld. Kč na základní služby státu ? K tomu chutě, dále navyšovat počet státních zaměstnanců ... ?

Opravdu, už tomu nerozumím ! Připadá mi to, že Hnutí ANO se neochvějně rozhodlo ČR - naprosto zničit ! Jako by reálně vycházelo z předpokladu - Vládnout, už stejně nebudeme ! Ty obří dluhy - bez jakkoliv snahy šetřit, logicky sváží ruce jakékoliv vládě následné. Tady se 100% objeví pochvalné hlasy - Jóó ANO, dobře už bylo. To je zcela identický půdorys, tak jak to udělali komunisté s ČSSR ! Všechno se báječně zdařilo, překonávalo - No a pak to zkrachovalo ... :-)

5 0
možnosti
JK

Ano, hnutí ANO vládne marketingově ve stylu po nás potopa. Je pravda, že snížení daně z příjmu přichází v nejméně vhodnou dobu za posledních 7-8 roků. Přesto může být celkově pozitivní, pokud se tomu vláda přizpůsobí. Jsem však realista a blížící volby a podstata současné koalice nedovolí žádné komplexní pozitivní změny. Změna tedy bude pozitivní jen dílčím způsobem, a to že lidem zůstane více jejich peněz. Pravici to však skutečně vyčítat nelze. Viníkem katastrofy současného rozpočtu je jednoznačně současná, ale i předchozí (za účasti KDU-ČSL) vládní koalice. Bylo zcela jasné, že až skončí dobré roky, tak se navyšování mandatorních výdajů vrátí jak deset bumerangů. Je to tady. Řešení mohou přinést až příští volby a vůbec to není jisté...

1 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1369x
Ekonom. Živnostník. Rodák ze Rtyně v Podkrkonoší na Náchodsku. Člověk, kterému není lhostejná budoucnost našich dětí a naší země.

"Svoboda jednotlivce a respekt k druhému člověku."

"Malá a efektivní státní správa."

Seznam rubrik