Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Drsné odebrání dítěte v Karviné

Příspěvek jsem si přečetl minulý týden v bulvárním deníku Blesk pod tímto názvem /vyhledávač Google/ a nebyl mi dobře! Desítky let je nesmírně špatně nastaven sociální systém. Pro invalidy bez progresivní choroby jako je rakovina,Alzheimerova choroba se staví chráněné bydlení lidmi,kteří sami tuto vymoženost nemají,musejí platit předražené pronájmy,hypotéky! Chráněné bydlení by se mělo stavět pro matky s dětmi,které figurují jako samoživitelky! To se ale neděje! Vychovat zdravé dítě je práce na 24 hodin denně! Aby mělo po narození zdravou výživu,nezbytnou pro jeho zdravý vývoj,vypěstovaný pud sebezáchovy. Zdravé děti,až vyrostou,budou platit vysoké odvody na ty postižené,bez progresivních chorob,s jistými invalidními důchody! Potom si můžete přečíst inzerát,že muž hledá postiženou k vážnému seznámení! Ví,že se dostane zadarmo k chráněnému bydlení a bude se mít,na rozdíl od ostatních svých vrstevníkú,celý život dobře! Invalidé jsou u lékařů silně preferováni. Nechápu proč. Dětská mozková obrna není progresivní choroba,aby například tito lidé,kteří jsou schopni se pohybovat bez asistenta toto bydlení měli mít! Lidé bez domova,když nemají zaplaceno zdravotní pojištění,jsou nemocní,musejí zemřít! Sociální tématice jsem se dlouhodobě věnoval v Brněnském deníku na webu: *Brněnský deník Slávek Lelek* /Vyhledávač Google/. Za bývalého režimu to bylo tak,že postižení bez progresivní choroby se nesměli mít lépe než pracují,které na ně odváděli daně. Sám jsem nikdy žádný invalidní důchod nečerpal a smáli se mi stejně staří,jak jsem hloupý!

0 0
možnosti

je potřeba si vzpomenout u voleb, která svoloč zakazovala našim dětem zpívat, tančit a sportovat ... to snad ani Heydricha nenapadlo..

2 0
možnosti

J92a75n 83R88á62ž

17. 8. 2021 19:31

Kdo chtěl, je naočkovaný, kdo chce ať nosí všude, kde to uzná za vhodné respirátor, kdo chce mít stoprocentní jistotu, ať si pořídí skafandr. Ovšem ten blázinec ve vládě, kdy jeden ministr nařídí max. počet lidí u stolu (Vojtěch), jiný ministr na to kašle a nechá se vyfotit při žranici s dvakrát vyšším počtem kunčoftů u stolu (Maláčová) a k tomu premiér do TV prohlásí, že o nějaké omezení lidí u stolu nevěděl, ať už skončí.

PS. Stejně si myslím, že si Vojtěch už z nás dělá vědomě srandu. Je intigentní a takové pitomosti intigentní lidi nedělají.

5 0
možnosti
Foto

K tomu mohu napsat jediné. Několik mých starších článků mělo v minulosti nadpisy "Když levá ruka Babišovy vlády neví, co dělá ruka pravá". A od té doby, kdy začal v Sobotkově vládě (od ledna 2014) vládnout Babiš a i když byl později Sobotkou vyhozen, se ve stylu Babišova myšlení nic nezměnilo.;-(

0 0
možnosti

I51v61a77n97a 35L49a42n33c21e

17. 8. 2021 19:28

I k vašemu článku bych řekla to same, co jsem napsala u paní Boškové. Uzavírání, zákaz cvičení a sezení v rouškách, chudáci děti. Jak jsem už napsala, že celý minulý školní rok vnučka chodila do školy. Skola stále fungovala, ale děti se nesměly honit v uzavřeném prostoru, což byla tělocvična. Učitelé odvedli třídu na hřiště. Každá třída měla vymezenou určitou hodinu na hřišti. Tam děti chodily na čerstvém vzduchu. Necvičily, ale chodily hezky kolem hřiště, neběhaly, ale chodily a podotýkám, že bez roušek.Bezroušková byla celá školní docházka v minulém roce.

Syn se snachou také dohlíželi na to, aby malá byla co nejvíce venku a na sluníčku.Synovo boss má dva velké bazény, oba jsou venku, ale jeden z nich je vyhřívaný. Takže vnučka musela chodit plavat, i když se ochladilo.

Vitamin D a zinek, někdo se tomu směje..., já ne. S manželem jíme vitamin D i zinek pravidelně.

5 0
možnosti

Spolk. země v SRN i Rakousko se pokusily aspoň zajistit prověřené testy ze západ. zemí, pokud se někdy chvíli zkoušely čínské, umožnily rodičům koupit si ty od jiného výrobce. Nicméně velká část západ. odborníků poukazuje na to, že děti s covid-19 nemají problém, nemívají ani dostateč. virovou nálož na nakažení druhého, spíš se usuzuje, že byly infikovány dospělými. Některé evrop. země testování dětí vůbec ani nezavedly (Švédsko), některé až od 12 let (Švýcarsko), některé to pojímaly různě (rozdíly ve spolk. zemích SRN). Každopádně umožnily více výjimek z testování a nešikanují děti, co se týče sportování apod. Německo a Rakousko umožnily dětem letní tábory bez testování, zatímco v ČR je někdy tahali vedoucí z přírody do zdravot. zařízení kvůli testům. Našim rodičům se začalo nalhávat, že "lepší" je slinový PCR test, ale u bezpříznakových vždy hrozí falešný výsledek, navíc i při falešně pozitivním výsledku je dítko nuceno jít na nosohltanový PCR test (ač by stačila bez testu karanténa). Britští odborníci navrhli, aby se bezpříznakoví vůbec netestovali, jsou s tím zbyteč. problémy.

6 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1369x
Ekonom. Živnostník. Rodák ze Rtyně v Podkrkonoší na Náchodsku. Člověk, kterému není lhostejná budoucnost našich dětí a naší země.

"Svoboda jednotlivce a respekt k druhému člověku."

"Malá a efektivní státní správa."

Seznam rubrik