Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J61i70r68i 77T23i98c22h81y

28. 11. 2020 17:42

Tezko bych to popsal lepe. Rozsirovani vlku (i medvedu) v civilizovanych krajinach podporuji falesni priznivci prirody. V minulosti se vlk cloveka bal, protoze clovek byl vrcholny lovec, dnes se situace meni. Je jen otazka casu, kdy vlk nejen ze napadne cloveka, ale i usmrti.

Pridam situaci s daleko mensi selmou, kojotem, v americkych mestech. Napadaji male deti, dokonce jiz usmrtili jednu zenu - mladou, bezela na lesni stezce. Nic se proti tomu nedela, zneskodnovat kojoty ve mestech je zakazano.

7 3
možnosti
Foto

A jak nahlížíte na prase divoké, aneb černou zvěř? Proti rozzuřené bachyni s podsvinčaty je vlk mopslík. A tato prasátka jsou přemnožená tak, že vám chrochtají přímo pod oknem. A co dokážou udělat s úrodou na poli?

4 2
možnosti
ZZ

Prasata je třeba permanentně lovit - a to i s ohledem na to, že jsou roznašečem prasečího moru. kterýho je plný Německo a řádí už i v Polsku.

Pokud byl tento mor zjištěn u nás - dostaly naše zpracovatelské závody stopku na export vepřového masa. Velké země EU mají pravděpodobně jiná kritéria na export tohoto masa.

;-(;-(;-(

4 1
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1369x
Ekonom. Živnostník. Rodák ze Rtyně v Podkrkonoší na Náchodsku. Člověk, kterému není lhostejná budoucnost našich dětí a naší země.

"Svoboda jednotlivce a respekt k druhému člověku."

"Malá a efektivní státní správa."

Seznam rubrik